Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » User’s Questions & Discussions » The Grudge Corner




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Swiftech took my money and broken pump, RMA no replies.
 Post Posted: April 1st, 2015, 4:55 pm 
Offline

Joined: March 16th, 2015, 12:36 pm
Posts: 1
I bought a few things from swiftech back in february and unfortunately the pump croaked in 10 days. I contatacted them and they gave me an RMA number. I sent them the pump and after a week I didn't hear from them so I emailed them and they told me that they haven't got to it yet. They said it usually takes 1 week turnaround for RMAs but they were busy so it would take 2 weeks. I waited another week and still nothing. So I emailed them again and they said they checked the pump and it was indeed broken. They also said the new pump would ship that day or the next. I live about 20 miles from them so I figured another week was enough time. Nothing!. I emailed asking for a tracking number or even a refund if they didn't want to deal with me and they just completely stopped replying to me emails. They must have blocked my email in their system or something. It's been almost a month since I sent them the broken pump and I'm still waiting. I've never RMAd anything and unfortunately my first time is turning out to be a complete nightmare. Shame on you Swiftech!


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Swiftech took my money and broken pump, RMA no replies.
 Post Posted: April 2nd, 2015, 8:25 am 
Offline
User avatar

Joined: January 17th, 2013, 4:53 pm
Posts: 2084
powerprogoose wrote:
I bought a few things from swiftech back in february and unfortunately the pump croaked in 10 days. I contatacted them and they gave me an RMA number. I sent them the pump and after a week I didn't hear from them so I emailed them and they told me that they haven't got to it yet. They said it usually takes 1 week turnaround for RMAs but they were busy so it would take 2 weeks. I waited another week and still nothing. So I emailed them again and they said they checked the pump and it was indeed broken. They also said the new pump would ship that day or the next. I live about 20 miles from them so I figured another week was enough time. Nothing!. I emailed asking for a tracking number or even a refund if they didn't want to deal with me and they just completely stopped replying to me emails. They must have blocked my email in their system or something. It's been almost a month since I sent them the broken pump and I'm still waiting. I've never RMAd anything and unfortunately my first time is turning out to be a complete nightmare. Shame on you Swiftech!


I'm sorry to hear about this. Please email me at bryan@swiftech.com so that I can assist you with resolving this issue.

Regards,

_________________
Bryan Ramirez, Swiftech Customer Support Team


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

Board index » User’s Questions & Discussions » The Grudge Corner


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: