Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » User’s Questions & Discussions » Liquid Cooling




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Swiftech H320 X2 Prestige Installed!
 Post Posted: March 25th, 2016, 12:24 am 
Offline

Joined: February 2nd, 2016, 5:36 pm
Posts: 20
Such a beauty. FYI my first one was DOA @Swiftech


https://linustechtips.com/main/uploads/monthly_2016_03/20160325_063439403_iOS.thumb.jpg.19abfb362ea75fe457700623f73f7102.jpg


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Swiftech H320 X2 Prestige Installed!
 Post Posted: March 30th, 2016, 9:15 pm 
Offline

Joined: March 30th, 2016, 9:09 pm
Posts: 1
did you have to remove the drive bays to make it fit. I've heard mixed info regarding getting this to fit. I have a 220x now and was thinking about upgrading to the H320 x2 prestige for my Enthoo Luxe as well. Any info you can give on modifications you had to make to get it to fit would be greatly appreciated.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Swiftech H320 X2 Prestige Installed!
 Post Posted: April 25th, 2016, 8:09 pm 
Offline

Joined: February 25th, 2016, 1:34 pm
Posts: 4
I have the same question. Does the H320 x2 prestige fit in an Enthoo Luxe case without modification?


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Swiftech H320 X2 Prestige Installed!
 Post Posted: May 9th, 2016, 1:29 pm 
Offline

Joined: May 9th, 2016, 5:47 am
Posts: 7
I'm waiting on my replacement PWM to come in so I can see the LED's again...I really wish I didn't like this cooler so much because I have had bad luck with my initial purchase and initial attempts to reach support.

These things look awesome and they perform really well and quietly...when they perform.

I installed mine in the front of a Define R5 case. Before my issues popped up I was thinking about buying a second radiator/pump/reservoir and getting two waterblocks for my 980TI SLI config but I'm not so sure I'm sold on these anymore.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Swiftech H320 X2 Prestige Installed!
 Post Posted: September 8th, 2016, 7:29 am 
Offline

Joined: September 8th, 2016, 7:24 am
Posts: 1
Hi, the green coolent looks great , did you change the tubing and which coolent did you use?
Or is it the provided dye in the box ? Thanks alot


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

Board index » User’s Questions & Discussions » Liquid Cooling


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron