Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » User’s Questions & Discussions » Technical support




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: H220-X2 Pump stopped working
 Post Posted: October 28th, 2017, 7:57 am 
Offline

Joined: October 28th, 2017, 7:51 am
Posts: 1
I noticed my temp on my CPU running high so I ran a CPU diagnostic tool from intel to see if it was just the CPU. Well the program told me to check my thermal paste. Well as I laid my case on its side I notice a small bubble come from the H220-X2. I then wanted to see if the small bubble would go back into the Radiator, so I turned on my system. It did not move at all, and then I noticed that the pump is not working at all, I have only had this H220-x2 since march. This is not the first issue I have had with it. The first issue I had was the Controller went, the device that everything plugs into.

I tried to call the number from your website but I doesn't go through, and this is the only cooler I have for my PC and at this point not too happy that I am having issues with this cooler. So what needs to be done next to get this working or to get a new one? I purchased the H220-X2 on March 09, 2017.


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

Board index » User’s Questions & Discussions » Technical support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron