Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » User’s Questions & Discussions » Technical support




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: Dead RGB LED?
 Post Posted: January 6th, 2017, 3:20 pm 
Offline

Joined: January 6th, 2017, 3:14 pm
Posts: 5
I got an H220 in July and it seems like one of the LEDs have died...

Image

Anyone else had this happen?


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dead RGB LED?
 Post Posted: January 6th, 2017, 9:25 pm 
Offline

Joined: February 2nd, 2016, 5:36 pm
Posts: 20
I am done with Swiftech//mine did die also.


leaked on two of my GTX 1080's
https://www.youtube.com/watch?v=TwnSJ-FxiTw


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dead RGB LED?
 Post Posted: January 8th, 2017, 7:28 pm 
Offline

Joined: January 6th, 2017, 3:14 pm
Posts: 5
thedarkdad3 wrote:
I am done with Swiftech//mine did die also.


leaked on two of my GTX 1080's
https://www.youtube.com/watch?v=TwnSJ-FxiTw


That SUUUUUUUUCKS, man!! I haven't noticed any of that yet, but I'll definitely be keeping an eye on it now!


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dead RGB LED?
 Post Posted: January 8th, 2017, 10:40 pm 
Offline

Joined: February 2nd, 2016, 5:36 pm
Posts: 20
THE LEDS were DOA.

I have worked with a few of these they are always having issues. I have since moved to EK setup.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dead RGB LED?
 Post Posted: January 9th, 2017, 7:19 pm 
Offline

Joined: January 6th, 2017, 3:14 pm
Posts: 5
thedarkdad3 wrote:
THE LEDS were DOA.

I have worked with a few of these they are always having issues. I have since moved to EK setup.


Was considering that in the beginning...definitely considering cutting my losses now, too...


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dead RGB LED?
 Post Posted: January 12th, 2017, 4:24 pm 
Offline
User avatar

Joined: August 29th, 2016, 8:40 am
Posts: 38
hey rmp5s


for this we can replace the LED for you.
also include a new version of the iris eco co no issue will come about again with LED.

please let me know as soon as possible.

_________________
Regards,
MAC
RMA DEPARTMENT / CUSTOMER SUPPORT


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dead RGB LED?
 Post Posted: January 13th, 2017, 7:38 pm 
Offline

Joined: January 6th, 2017, 3:14 pm
Posts: 5
mack wrote:
hey rmp5s


for this we can replace the LED for you.
also include a new version of the iris eco co no issue will come about again with LED.

please let me know as soon as possible.


How does one replace a single LED?


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dead RGB LED?
 Post Posted: January 16th, 2017, 9:03 am 
Offline
User avatar

Joined: August 29th, 2016, 8:40 am
Posts: 38
the whole LED lights will have to be replace on the reservoir.

_________________
Regards,
MAC
RMA DEPARTMENT / CUSTOMER SUPPORT


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dead RGB LED?
 Post Posted: February 1st, 2017, 3:57 pm 
Offline

Joined: January 6th, 2017, 3:14 pm
Posts: 5
mack wrote:
the whole LED lights will have to be replace on the reservoir.


Is it safe to assume that the cooler would have to be removed from the PC to replace the LED strip?


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dead RGB LED?
 Post Posted: February 1st, 2017, 5:22 pm 
Offline
User avatar

Joined: August 29th, 2016, 8:40 am
Posts: 38
yes, please contact me and i'll inform you on how to do so. an the process.

thanks

_________________
Regards,
MAC
RMA DEPARTMENT / CUSTOMER SUPPORT


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

Board index » User’s Questions & Discussions » Technical support


Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron