Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » User’s Questions & Discussions » Technical support




Post new topic  [ 1673 topics ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 34  Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
No unread posts H240 x2 prestige - 1 fan and LED's not working

nomanom

0

1039

September 26th, 2016, 11:00 pm

nomanom View the latest post

No unread posts h220 x2 one red/ orange light?

zdaggs

0

983

September 23rd, 2016, 4:21 pm

zdaggs View the latest post

No unread posts H240 x2 Pump buzz

Ahura

0

1229

September 15th, 2016, 9:34 am

Ahura View the latest post

No unread posts OLD H220 NON X

philperusse

0

1059

September 12th, 2016, 3:01 pm

philperusse View the latest post

No unread posts Maelstrom V2 ticking

Newwt

0

1041

September 10th, 2016, 7:11 am

Newwt View the latest post

No unread posts coolant liquid for h240-x kit

murdock48

1

1729

September 7th, 2016, 5:37 am

murdock48 View the latest post

No unread posts H220-x2 Prestige after Windows reinstall - Help please.

alus415

0

1099

September 5th, 2016, 11:08 am

alus415 View the latest post

No unread posts h240-x fillport fitting

XlordB

0

1167

August 29th, 2016, 3:19 am

XlordB View the latest post

No unread posts H-320x2 Prestige switch to PETG tubing

BuzzTrix20

0

1095

August 28th, 2016, 3:18 pm

BuzzTrix20 View the latest post

No unread posts Swiftech MCP655TM or Swiftech MCP655 speed adjustment mode

jiangxu

0

951

August 27th, 2016, 6:10 pm

jiangxu View the latest post

No unread posts H220-X issue with factory film on coldplate

WalkingCorpse

2

1570

August 26th, 2016, 7:40 pm

WalkingCorpse View the latest post

No unread posts H220 Refill/Clean

memphissheik

0

1119

August 23rd, 2016, 7:24 pm

memphissheik View the latest post

No unread posts Really annoyed, Seriously.

XlordB

0

1204

August 21st, 2016, 5:56 pm

XlordB View the latest post

No unread posts H220 x2 Cpu Block LED Issue

gdeangel

0

1177

August 16th, 2016, 11:44 pm

gdeangel View the latest post

No unread posts H240-x fan stopped working

petrovsky

0

968

August 16th, 2016, 4:25 am

petrovsky View the latest post

No unread posts H220 X2 - Problem with high CPU temperature

damian21

0

1173

August 15th, 2016, 12:23 pm

damian21 View the latest post

No unread posts Swiftech H240-X Algae Buildup?

Shadowrunner

3

1917

August 14th, 2016, 2:47 pm

NativeJoe View the latest post

No unread posts Swiftech H240X2 Liquid Volume

themightyvoice

1

1186

August 13th, 2016, 10:41 am

WalkingCorpse View the latest post

No unread posts H220-X Expansion Help

Waqam

0

1005

August 12th, 2016, 3:36 pm

Waqam View the latest post

No unread posts H220-X residue build-up

ViltsuV

0

1084

August 11th, 2016, 9:58 am

ViltsuV View the latest post

No unread posts H320x2 prestige broken screws

TheRedViper

0

1085

August 8th, 2016, 9:19 pm

TheRedViper View the latest post

No unread posts H220-X dead - no email response

netrat33

0

1080

August 8th, 2016, 9:24 am

netrat33 View the latest post

No unread posts H320 X2 Prestige Pump Dead

Morfaron

0

1187

July 30th, 2016, 8:42 pm

Morfaron View the latest post

No unread posts Removed Insulation Plastic on backplate by accident

Chucklez

0

1032

July 28th, 2016, 11:12 pm

Chucklez View the latest post

No unread posts Fan orientation

bobadigo

0

990

July 28th, 2016, 12:40 am

bobadigo View the latest post

No unread posts H220x2 Particles in Glycol after RMA

Sp202

0

1107

July 27th, 2016, 1:38 pm

Sp202 View the latest post

No unread posts H220 X2 Prestige Pump Failure after a month

Barishi

0

1122

July 25th, 2016, 8:39 am

Barishi View the latest post

No unread posts H220-X2 Pump and Fans Running 3000 RPMs

MasterMaltMonk

0

1084

July 23rd, 2016, 9:44 pm

MasterMaltMonk View the latest post

No unread posts Can I connect this

shadow85

0

1051

July 20th, 2016, 5:55 pm

shadow85 View the latest post

No unread posts Thermaltake P3 Case Compatibility?

kanata23

0

1017

July 20th, 2016, 11:56 am

kanata23 View the latest post

No unread posts H240X algae in water tank after a couple of months.

mat690

1

1311

July 19th, 2016, 8:39 am

mat690 View the latest post

No unread posts H240-X2 pump is way to loud!

Smp76

1

1284

July 18th, 2016, 8:47 am

Smp76 View the latest post

No unread posts H240 x2 pump not working

Sherbanyonescu

0

1169

July 5th, 2016, 5:29 am

Sherbanyonescu View the latest post

No unread posts Swiftech H240X and LGA1151 compatilibity

csplayer089

1

1511

July 4th, 2016, 4:42 pm

rickymartin06 View the latest post

No unread posts H220 X2 Pump Dead

woodzip87

0

1021

July 2nd, 2016, 5:53 pm

woodzip87 View the latest post

No unread posts H240 X2 Prestige RAM clearence

VioSpeed

0

993

June 28th, 2016, 9:43 pm

VioSpeed View the latest post

No unread posts H320 x2 pump problem

RAP66

0

1125

June 21st, 2016, 2:18 pm

RAP66 View the latest post

No unread posts H240x2 pump clicking noise (not constant)

FraggleRock

0

1068

June 20th, 2016, 1:32 am

FraggleRock View the latest post

No unread posts H220-X Heavy Pump Hum

PSmyth

0

1085

June 16th, 2016, 7:53 am

PSmyth View the latest post

No unread posts Swiftech Apogee Drive II - Light doesnt work

m1am1

0

961

June 14th, 2016, 7:18 am

m1am1 View the latest post

No unread posts H240 X2 Leaked

HaiYen

0

1252

June 12th, 2016, 6:04 am

HaiYen View the latest post

No unread posts replacement pump and reservoir

ortondale

0

1046

June 10th, 2016, 3:08 am

ortondale View the latest post

No unread posts mcp35x 2 dual x psu shuttdown

darksidevirus

0

941

June 5th, 2016, 1:08 pm

darksidevirus View the latest post

No unread posts H220 x2 Dead pump?

conalds

0

1022

June 4th, 2016, 5:02 am

conalds View the latest post

No unread posts H220-X pump is not working

ecudude

1

1267

June 2nd, 2016, 4:09 am

ecudude View the latest post

No unread posts H240 X2 Prestige

HeatHaze1

3

2199

May 31st, 2016, 10:23 pm

SS2006 View the latest post

No unread posts h240x need help or need RMA algae in resivor

naerok

1

1218

May 30th, 2016, 3:15 pm

naerok View the latest post

No unread posts H140-X Quality

Qwerty1zer

0

868

May 29th, 2016, 4:51 pm

Qwerty1zer View the latest post

No unread posts New H220 X2 Fans spin sporatically

ntruhan

0

896

May 25th, 2016, 10:41 am

ntruhan View the latest post

No unread posts H220 Tubing Size

Skiiwee29

0

907

May 21st, 2016, 7:18 pm

Skiiwee29 View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
 
Post new topic  [ 1673 topics ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 34  Next

Board index » User’s Questions & Discussions » Technical support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

Unread posts Unread posts    No unread posts No unread posts    Announce Announcement
Unread posts [ Popular ] Unread posts [ Popular ]    No unread posts [ Popular ] No unread posts [ Popular ]    Sticky Sticky
Unread posts [ Locked ] Unread posts [ Locked ]    No unread posts [ Locked ] No unread posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron