Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » User’s Questions & Discussions » Technical support




Post new topic  [ 1608 topics ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33  Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
No unread posts Swiftech H240-X Algae Buildup?

Shadowrunner

3

1247

August 14th, 2016, 2:47 pm

NativeJoe View the latest post

No unread posts Swiftech H240X2 Liquid Volume

themightyvoice

1

768

August 13th, 2016, 10:41 am

WalkingCorpse View the latest post

No unread posts H220-X Expansion Help

Waqam

0

629

August 12th, 2016, 3:36 pm

Waqam View the latest post

No unread posts H220-X residue build-up

ViltsuV

0

692

August 11th, 2016, 9:58 am

ViltsuV View the latest post

No unread posts H320x2 prestige broken screws

TheRedViper

0

687

August 8th, 2016, 9:19 pm

TheRedViper View the latest post

No unread posts H220-X dead - no email response

netrat33

0

681

August 8th, 2016, 9:24 am

netrat33 View the latest post

No unread posts H320 X2 Prestige Pump Dead

Morfaron

0

775

July 30th, 2016, 8:42 pm

Morfaron View the latest post

No unread posts Removed Insulation Plastic on backplate by accident

Chucklez

0

653

July 28th, 2016, 11:12 pm

Chucklez View the latest post

No unread posts Fan orientation

bobadigo

0

630

July 28th, 2016, 12:40 am

bobadigo View the latest post

No unread posts H220x2 Particles in Glycol after RMA

Sp202

0

690

July 27th, 2016, 1:38 pm

Sp202 View the latest post

No unread posts H220 X2 Prestige Pump Failure after a month

Barishi

0

704

July 25th, 2016, 8:39 am

Barishi View the latest post

No unread posts H220-X2 Pump and Fans Running 3000 RPMs

MasterMaltMonk

0

695

July 23rd, 2016, 9:44 pm

MasterMaltMonk View the latest post

No unread posts Can I connect this

shadow85

0

666

July 20th, 2016, 5:55 pm

shadow85 View the latest post

No unread posts Thermaltake P3 Case Compatibility?

kanata23

0

640

July 20th, 2016, 11:56 am

kanata23 View the latest post

No unread posts H240X algae in water tank after a couple of months.

mat690

1

850

July 19th, 2016, 8:39 am

mat690 View the latest post

No unread posts H240-X2 pump is way to loud!

Smp76

1

821

July 18th, 2016, 8:47 am

Smp76 View the latest post

No unread posts H240 x2 pump not working

Sherbanyonescu

0

804

July 5th, 2016, 5:29 am

Sherbanyonescu View the latest post

No unread posts Swiftech H240X and LGA1151 compatilibity

csplayer089

1

1041

July 4th, 2016, 4:42 pm

rickymartin06 View the latest post

No unread posts H220 X2 Pump Dead

woodzip87

0

668

July 2nd, 2016, 5:53 pm

woodzip87 View the latest post

No unread posts H240 X2 Prestige RAM clearence

VioSpeed

0

640

June 28th, 2016, 9:43 pm

VioSpeed View the latest post

No unread posts H320 x2 pump problem

RAP66

0

792

June 21st, 2016, 2:18 pm

RAP66 View the latest post

No unread posts H240x2 pump clicking noise (not constant)

FraggleRock

0

701

June 20th, 2016, 1:32 am

FraggleRock View the latest post

No unread posts H220-X Heavy Pump Hum

PSmyth

0

747

June 16th, 2016, 7:53 am

PSmyth View the latest post

No unread posts Swiftech Apogee Drive II - Light doesnt work

m1am1

0

613

June 14th, 2016, 7:18 am

m1am1 View the latest post

No unread posts H240 X2 Leaked

HaiYen

0

849

June 12th, 2016, 6:04 am

HaiYen View the latest post

No unread posts replacement pump and reservoir

ortondale

0

685

June 10th, 2016, 3:08 am

ortondale View the latest post

No unread posts mcp35x 2 dual x psu shuttdown

darksidevirus

0

608

June 5th, 2016, 1:08 pm

darksidevirus View the latest post

No unread posts H220 x2 Dead pump?

conalds

0

687

June 4th, 2016, 5:02 am

conalds View the latest post

No unread posts H220-X pump is not working

ecudude

1

799

June 2nd, 2016, 4:09 am

ecudude View the latest post

No unread posts H240 X2 Prestige

HeatHaze1

3

1598

May 31st, 2016, 10:23 pm

SS2006 View the latest post

No unread posts h240x need help or need RMA algae in resivor

naerok

1

800

May 30th, 2016, 3:15 pm

naerok View the latest post

No unread posts H140-X Quality

Qwerty1zer

0

522

May 29th, 2016, 4:51 pm

Qwerty1zer View the latest post

No unread posts New H220 X2 Fans spin sporatically

ntruhan

0

550

May 25th, 2016, 10:41 am

ntruhan View the latest post

No unread posts H220 Tubing Size

Skiiwee29

0

566

May 21st, 2016, 7:18 pm

Skiiwee29 View the latest post

No unread posts H220 X2 Apogee XL2 waterblock LED not working.

leetums

1

964

May 20th, 2016, 4:20 pm

Vihsadas View the latest post

No unread posts splitter burned Help..

Swifteriano

2

1028

May 19th, 2016, 1:19 pm

Swifteriano View the latest post

No unread posts Building water cooling system from ground up

dot4xdash

0

567

May 18th, 2016, 6:07 pm

dot4xdash View the latest post

No unread posts H240 x2 Resevoir lightbar not working?

Snebbik

1

1067

May 18th, 2016, 4:12 am

mumpy View the latest post

No unread posts H240X2 Prestige LED Lightbar broken

Brad

2

1080

May 18th, 2016, 1:28 am

mumpy View the latest post

No unread posts PWM Splitter - external 2 pin switch for LED control

nevascurred

3

1009

May 16th, 2016, 6:54 am

nevascurred View the latest post

No unread posts Leak Issues with H240X2 Prestiges

shanels

0

736

May 15th, 2016, 9:11 am

shanels View the latest post

No unread posts Hello? Swiftech customer support??????????

Abomb

2

986

May 9th, 2016, 1:26 pm

nevascurred View the latest post

No unread posts H320 X2 LGA 1366 Installation

misomeru

0

656

April 28th, 2016, 10:32 pm

misomeru View the latest post

No unread posts H320 X2 Prestige: WB backplate issue

M4n1K

1

777

April 28th, 2016, 10:26 pm

misomeru View the latest post

No unread posts H240x2 LED problem

JamieG

1

924

April 27th, 2016, 4:53 am

ExRayz View the latest post

No unread posts H240-X pump failure

ThunderHammer

6

2064

April 25th, 2016, 9:15 am

ThunderHammer View the latest post

No unread posts H240 X2 Pump Failure

ExRayz

0

705

April 25th, 2016, 6:20 am

ExRayz View the latest post

No unread posts Swiftech Philippine Distributor/Reseller

xXLXx

0

682

April 20th, 2016, 6:59 am

xXLXx View the latest post

No unread posts Problem with a fan in H240-X CPU Liquid Cooling KiT

scorpion359

0

615

April 20th, 2016, 5:08 am

scorpion359 View the latest post

No unread posts Apogee GTZ screw size?

DrTran

2

1189

April 18th, 2016, 11:54 pm

uzarus View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
 
Post new topic  [ 1608 topics ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33  Next

Board index » User’s Questions & Discussions » Technical support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

 
 

Unread posts Unread posts    No unread posts No unread posts    Announce Announcement
Unread posts [ Popular ] Unread posts [ Popular ]    No unread posts [ Popular ] No unread posts [ Popular ]    Sticky Sticky
Unread posts [ Locked ] Unread posts [ Locked ]    No unread posts [ Locked ] No unread posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: